top of page

Ansiktsbehandling

ansikts

Ansiktsbehandling med massasje

Klassisk Ansiktsbehandling.

Rens, damp, peeling utklemming etter behov, fukt, maske etter hudtype. Massasje på ansikt ,nakke og skuldre. 

Passer for alle hudtyper og hudtilstander.

 

Kr. 1.150,-

ansikts

Dyprens

Rens, damp. peeling og spesialmasker som gjør huden klar for utklemming og løser effektivt opp tette porer, og kontrollerer mengden overskudsfett i huden.

 

Kr. 900,-
 

drbabor_behandl_150dpi.jpg

Luksus

Ansiktsbehandling

Kollagen behandling. Gir en trøtt og sliten hud ny glød, og spenst  Elastisitet forbedres og resultatene vil både sees og føles umiddelbart. Massasje med serum og oljer på anikt, nakke og skuldre.

 

Kr. 1.400,-

Fruktsyre

Behandling

Pigment behandling.

AHA-syrer løser skånsomt opp bindingene mellom de døde hudcellene i hudoverflaten og stimulerer cellefornyelse i de dypere hudlagene. Hudens pigment blir jevnere fordelt og pigmentflekker reduseres.

 

Kr. 800,-

Krystallsliping

Slip huden glatt og ren- fin til solskadet hud og fet hud med comedoner.

Krystallene og styrke på vacum tilpasses hudtype.

Kr. 800,-

Prozyme

Behandling

Behandler pigmentproblemer, også Indisk og Asiatisk hud. Grovporet og fet hud, solskader med fargeforandringer. overflate fine linjer og rynker.

Kr. 1.050,-

Akne Behandling

Ved aknebehandling brukes ulike behandlingsmetoder f.eks. alkaline.  Metoden som blir  brukt er avhengig av hudens tilstand og om huden er inflamatorisk eller preget av arr o.l.

Pris:

etter hvilken behandling som velges.

Lymfredrenasje Ansikt

Vakuum kan brukes til lymfedrenering. Øker opptak av oksygen i huden og fjerner avfallstoffer. Bedrer opptak av aktive ingredienser til huden. 

Kr. 1.100,-

Ultra Lift

Gir en ny glød og spenst til en tørr hud. Apparatet sluser inn  ny fuktighet.

Kr. 1.300,-

Quick Peel

Gelmaske med  kanelsyrebark. Behandlingen gir gode resultater på hud som er betent, som ved rosacea. RØDMEN og den brennende følelsen som også opptrer ved hudsykdommen blir merkbar mindre plagsom.

Her trengs flere behandlinger og kostholds råd gis ved første gangs konsultasjon.

Kr. 1.050,-

Skin Scrubber

Anbefales spesielt for dem som sliter med comedoner såkalte sorte prikker, motvirke talgan-samlinger i huden. Passer også til en blandingshud som sliter med tørre partier da apperatet kan sluse inn fuktighet.

Kr. 1.000,-
 

Kjemisk Peel

Proh -alpha peel benyttes ved arr, storporet og grovere hudtilstander.

Her må kur påberegnes.

Kr. 900,-

Hudanalyse

Her skreddersys et behandlings-program og hjemmeprogram for din hud. Hvor du og får målt restfuktighet på huden. Har du aldri vært hos hudpleier før kan en konsultasjon anbefales.

Kr. 250,-

Gratis i kombinasjon med andre behandlinger eller ved kjøp av produkter.

Danne Enzymterapi

Oppstrammende og sirkulasjonsøkende oksygen behandling ved og bruke en kombinasjon av enzymer, er denne behandlingen spesielt utviklet for å stimulere en dyp kontraksjon av de underliggende ansikts muskler. Enzymene inneholder kraftige antioksidanter som bekjemper frie radikaler, styrker og forfiner huden. 

Fra kr. 1.400,-

Ultralyd Ansikt

Ultralyd er en trygg og forsiktig  behandling. Gir en umiddelbar og midlertidig oppstrammende effekt. Strammer og toner huden, reduserer fine linjer og rynker. Reduserer store porer, klargjør akne. Lyser mørke sirkler under øyne. Stimulerer blodsirkulasjonen.

For best resultat bør behandlingen gjøres hver måned.

Kr. 1.050,-

Pris med med gullmaske

 kr.  2.000,-

Ultralyd, Øye-behandling

Ultralyd behandling som er spesielt tilpasset det sarte området rundt øynene, og er ideell for dem som sliter med mørke ringer og poser under øynene.

Kr. 750,-

Høyfrekvens-behandling

Apparatet øker blodsirkulasjonen, trigger celleproduksjonen i huden. fremmer økt metabolisme virker antibaktrielt generer varmeenergi til dermis. pris etter forespørsel.

Pris:

etter hvilken område som behandles.

Lunsj Behandling

En enkel og beroligende behandling, passer perfekt for deg som vil ha et avbrekk i en hektisk hverdag.

Kr. 750,-

Askepott

Behandling

Ultralyd maskin sammen med kollagen produkter. Anvendelsen av ultralydfrekvensen brukes for å plumpe opp og glatte ut fine linjer og rynker. Behandlingen er mild og smertefri. Pris inkl. kollagen gullmaske.

Kr. 2.000,-

Hygienetillegg kr. 50,- pr. kunde

bottom of page